Haparandadam 2 B9+PP Amsterdam Rivierenbuurt

Description

Een licht en luxe appartement op de vierde verdieping met vrij uitzicht over de Houthavens. De woning bedraagt ca. 100m2, is voorzien van twee ruime slaapkamers en een prachtig zonnig terras. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats, berging n een gezamenlijke fietsenstalling. De woning is gelegen aan de zonnige achterkant van het gebouw aan de Haparandadam in de houthavens waardoor u in alle rust van de zon en het vrije uitzicht kunt genieten. Uniek is de lage jaarlijkse erfpachtcanon van maar 670,- .

Indeling:
Middels lift of trap bereikt u de entree van de woning op de vierde verdieping. De woning is aan de achterzijde van het gebouw gelegen (zuid-oosten) met vrij uitzicht over de Houthavens en het IJ. Hal, wasruimte waar onder andere de wasmachine en droger aansluiting zijn gesitueerd. Meterkast en stadsverwarmingsunit in inbouwkasten weggewerkt. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en biedt toegang middels een schuifpui tot het terras. Het terras is gelegen op het zuid-oosten en meet in totaal 14m2. Door de hoge ligging en het deels uithangende terras is dit een heerlijke plek om van uw uitzicht, zon en/of privacy te genieten. De luxe open keuken van het merk Poggenpohl beschikt over een kookeiland, koelkast, vriezer, koffieautomaat, combi oven-magnetron (extra groot formaat), Bora inductiekookplaat met inbouw afzuiging, vaatwasser, quooker en een wijnklimaatkast. Vanuit de tussenhal zijn de slaapkamers bereikbaar. Twee ruime slaapkamers waarbij de grootste slaapkamer een doorloop heeft naar een walk-in-closet. De 2e slaapkamer biedt directe toegang tot het terras. Separaat toilet met fonteintje. De sfeervolle badkamer beschikt over een dubbele wastafel, luxe natuursteen tegels, riante inloopdouche, ligbad en dimbare LED inbouwspots. In de ondergelegen parkeergarage heeft u de beschikking over een parkeerplaats, een berging n een gezamenlijke fietsenstalling. De algehele staat en afwerking van de woning is zeer luxe te noemen. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt, overal luxe hoge stompe houten binnendeuren en er zijn dimbare LED inbouwspots aanwezig. Daarnaast is de woning voorzien van een design rustiek eikenhouten visgraat vloer met vloerverwarming n vloerverkoeling. Ook beschikt de woning over thermostaat verdelers per vertrek.

Omgeving & duurzaamheid:
De Houthavens biedt veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal en sportschool. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. Het Haarlemmerplein en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten. Houthaven Amsterdam wordt een absolute hot spot in Amsterdam. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie. Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industrile restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficinte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Als bewoner maakt u exclusief gebruik van uw eigen 6-tal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten. Haparandadam is niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter een bijzonder appartementencomplex. U woont hier niet alleen in een licht en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd, namelijk 100 procent klimaatneutraal. Bij de bouw stond duurzaamheid voorop, waarbij veel aandacht is geweest voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Duurzaam gebouwd, eigen zonnepanelen en een energielabel A++++
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 98,1m2
- De vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage;
- Een nieuwbouwwoning in de Houthavens zonder de wachttijd van nieuwbouw!
- Volledig gelijkvloers appartement met lift en daardoor rolstoelvriendelijk;
- Zeer luxe en met hoogwaardige materialen afgewerkt;
- De VVE wordt beheerd door Munnik VVE beheer, de bijdrage per maand is 193,- voor de woning en 33,- voor de parkeerplaats;
- De erfpachtcanon is 670,- voor de woning en parkeerplaats en wordt jaarlijks gendexeerd met de inflatie minus 1%;
- SWK-garantie (bouwgarantie) van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment with lift and garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2017
Floor space:
100 m²
Volume:
309 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Energy rating:
Klasse A
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Haparandadam 2B9+PP

Postal code: 1013AK

City/town: Amsterdam

Steven van der Weijden