Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Fluitekruid 3 ABCOUDE Abcoude

Description

Uitstekend onderhouden eengezinswoning van circa 120m² gelegen op een verzorgd aangelegd perceel van 116m² op loopafstand van de oude dorpskern aan een autoluwe straat. Deze bijzonder aantrekkelijke lichte familiewoning biedt een keurig aangelegde (2014) voor- en achtertuin, een ruime woonkamer met een mooie uitbouw voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren naar de achtertuin op het zuidwesten, semi open keuken voorzien van diverse apparatuur en maar liefst 4 slaapkamers. Deze sfeervolle woning is door de jaren heen altijd uitstekend onderhouden. Zo is bijvoorbeeld in 2015 en 2017 het schilderwerk aan zowel de binnenzijde als buitenzijde gedaan. De gezellige en charmante dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, 27-holes golfbaan, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station Abcoude en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Globale indeling:
Begane grond
Voortuin, entree, hal, toiletruimte met een hangend toilet en een hoek fonteintje, stookruimte, woonkamer met een opbergkast en openslaande deuren naar de achtertuin, een in U opgestelde semi open keuken voorzien van onder en boven kastjes, inbouwspots, diverse inbouwapparatuur, waaronder een SMEG koelkast (los), combi oven/magnetron, keramische kookplaat, afzuigschouw, afwasmachine en een centrale spoelbak, verzorgd aangelegde achtertuin op het zuidwesten met een water tappunt, verlichting, een vrijstaande stenen schuur met elektra en een achterom.

Eerste verdieping
Overloop, twee ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de tuinzijde, een derde slaapkamer gelegen aan de tuinzijde, nette badkamer voorzien van een inloopdouche, tweede hangend toilet, handdoekradiator en een wastafel.

Zolderverdieping
Overloop met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger en bergruimte, royale vierde slaapkamer met een tv-aansluiting, bergruimte, een dakkapel (kunststof) met rolluik aan de tuinzijde en een Velux dakraam aan de voorzijde. Deze kamer kan nog substantieel vergroot worden door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
-Top gezinslocatie in Abcoude;
-Mooie eiken vloer op de begane grond (2014);
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Zonnescherm woonkamer tuinzijde;
-Voor- en achtertuin voorzien van sensorverlichting;
-Remeha Avanta HR cv-combiketel, bouwjaar 2014;
-Elektrische installatie bestaande uit 4 groepen, een 2 fasen kookgroep, aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
-Bouwjaar woning 1989;
-Eigen grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Single-family home
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1990
Floor space:
118 m²
Lot size:
116 m²
Volume:
400 m³
Total number of rooms:
5
Garden:
Includes
Parking:
Public parking
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Fluitekruid 3

Postal code: 1391TH

City/town: ABCOUDE