Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Entrepothof 99 Amsterdam Oost

Description

Lichte en goed ingedeelde 3-kamerwoning van ca. 73m2 met een ruim balkon op het Zuiden, afgekochte erfpacht en een ruime berging op de begane grond. Bovendien heeft de woning zicht op de oude veermarkt en een prachtige laan met platanen (het oude spoor).

Indeling: hal/entree op de eerste verdieping, twee goed bemeten slaapkamers, badkamer v.v. douche, wastafel en aansluiting WM. Stookruimte met mechanische ventilatie en CV Intergas 2006, woonkamer met half-open keuken met t.t. balkon (Zuid), separaat (zwevend) toilet met fontein, In de onderbouw is er tevens een (fietsen)berging.
Het complex ligt aan de rand van het Oostelijk Havengebied nabij KNSM- en Java-eiland. Maar ook naast de populaire Indische Buurt en binnen 5 minuten fietsen van bijvoorbeeld de Javastraat, de Dappermarkt, de Czaar Peterstraat en winkelgebied 'Brazili'. In de zomer kan er op verschillende plaatsen in het IJ of de haven gezwommen worden. Ook zijn er parken (Oosterpark, Flevopark), kindercrches, scholen, een zwembad en sportgelegenheden in de buurt.

Een aantal leuke horecagelegenheden zoals Brouwerij 't IJ, Lloyd Hotel, The Harbour Club, Panama en Strand Roest liggen in de buurt. Station Muiderpoort ligt op 5 minuten afstand. Binnen 10 minuten fietsen bent u op het Centraal Station en met 15 minuten al op het Waterlooplein. Daarnaast zijn er goede verbindingen met openbaar vervoer (nabij diverse trams en bussen) alsmede per auto (binnen 5 minuten via Piet Heintunnel op de Ring A10).

Bijzonderheden:
* bouwjaar 1990
* berging op de begane grond
* woonoppervlakte 72,6 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
* erfpacht afgekocht tot 31 mei 2041, mogelijkheid om eeuwigdurend af te kopen
* servicekosten zijn 123,53 per maand
* alle wanden zijn strak gestuukt
* aanvaarding per direct

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1991
Floor space:
73 m²
Volume:
220 m³
Total number of rooms:
3
Energy rating:
Klasse C
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Entrepothof 99

Postal code: 1019DL

City/town: Amsterdam

Steven van der Weijden