Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ennemaborg 13 Amsterdam Zuideramstel

Description

DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

In een rustige woonwijk aan een autoluwe straat gelegen 4-kamerwoning met balkon (Oosten) op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Buitenveldert nabij de VU, station Zuid, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 minuten op het centraal station) en uitvalswegen.

Het complex ligt aan de achterzijde aan een klein plantsoen en heeft een afzonderlijke bijbehorende berging. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

Ennemaborg is perfect gelegen, u kunt voor alle boodschappen op 5 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein en voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Indeling:
Entree, hal, separate toiletruimte, woonkamer met t.t. het balkon, aparte dichte eenvoudige keuken, kast op het balkon met C.V., 2 slaapkamers, badkamer (dient nog geplaatst te worden) voor een douche, wastafel en toilet, afzonderlijke bijbehorende (fietsen)berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte circa 71m
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Notarile kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- De servicekosten bedragen 98,30 per maand;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan snel

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1960
Floor space:
71 m²
Volume:
229 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
Immediately

Address

Street: Ennemaborg 13

Postal code: 1082SL

City/town: Amsterdam

Judith Lezer