Eerste Jan Steenstraat 110 I AMSTERDAM Oud-Zuid

Description

Op toplocatie in De Pijp vindt u deze fantastisch afgewerkte woning op de 1e verdieping met een eigen entree, gelegen op eigen grond én met een riant balkon op het zuiden. De woning is 81 m2 conform NEN 2580 meting en is gelegen in een prachtig oud pand uit 1886. Eind 2012 is de woning volledig en zeer luxe gerenoveerd: de keuken, badkamer, trap, vloer + de wand- en plafondafwerking zijn aangepakt en sindsdien keurig onderhouden. Hier geldt met recht: inpakken en verhuizen!

Let op: na een eenvoudige verbouwing ook zeer geschikt als appartement met twee afzonderlijke slaapkamers!

Indeling:

Open portiek vanaf de straat naar de eerste verdieping, eigen entree: ruime hal met toegang tot een trapkast waar onder andere de cv-ketel (Nefit Trendline II HRC30/CW5, 2015) en de meterkast zijn gesitueerd. De moderne meterkast beschikt over voldoende groepen en aardlekschakelaars. De woonkamer van ruim 13 meter (!) loopt van voor naar achter met een open keuken aan de achterzijde. De luxe keuken is van het Nederlandse merk Tulp en voorzien van alle gemakken; vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, combi oven (allen Bosch) en een Quooker. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is gelegen op het zuiden en meet circa 6 m2. De ruime en sfeervolle badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel, toilet met fontein, wasmachineaansluiting en vloerverwarming. Aan de voorzijde in de woonkamer is een open trap naar de tweede verdieping. Op deze verdieping is de slaapkamer (4.05m x 3.54m) gelegen voorzien van een inbouwkast.

Op eenvoudige wijze is een tweede slaapkamer te realiseren aan de voorzijde van het pand. Een offerte van een aannemer is reeds aanwezig, deze slaapkamer zal een afmeting van ongeveer 4.20m x 3.55m krijgen.

Gelegen in de gezellige en levendige Pijp in stadsdeel Zuid. De woning ligt o.a. om de hoek van de Boerenwetering, het Gerard Douplein, het Marie Heinekenplein en talloze leuke winkels, cafés en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij o.a. de Albert Heijn, Dirk van den Broek, de Coop en binnenkort de Jumbo, welke op loopafstand bereikbaar zijn. Het appartement is gelegen om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, die als onderdeel van de Rode Loper recentelijk op hoogwaardige wijze is heringericht. Tevens is de beroemde Albert Cuypmarkt op een steenworp afstand. Hier vindt u naast goede verse producten ook leuke eettentjes en cafés. Wanneer u de straat uitloopt komt in het heerlijk groene Sarphatipark uit. Het Museumplein is op loopafstand. Kortom, genoeg plek voor recreatie! De bereikbaarheid van de woning is optimaal met tramhaltes om de hoek, een mogelijke vergunning voor een auto en de grote treinstations zoals RAI, Amstel, Centraal en Zuid op fietsafstand. Binnenkort zal de verbinding nog beter worden als de halte van de Noord-Zuidlijn, welke ook om de hoek is gelegen, open gaat!

Bijzonderheden:

- Eigen grond;
- Toplocatie in hartje Pijp;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 81,1 m2;
- Ruim balkon gelegen op het Zuiden;
- Eind 2012 volledig en luxe gerenoveerd, sindsdien keurig onderhouden;
- De VVE bestaat uit 4 leden, het beheer wordt door de eigenaren zelf gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 60,- per maand en er zit circa € 15.000,- in kas van de VVE;
- Volledig voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen;
- Voorkeur oplevering eind maart 2018;
- In 2003 gesplitst met splitsingsvergunning, documenten aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1886
Floor space:
81 m²
Volume:
251 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Eerste Jan Steenstraat 110I

Postal code: 1072NR

City/town: AMSTERDAM