Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Eerste Amstelvlietpad 8 + PP AMSTERDAM Oost/Watergraafsmeer

Description

Een werkelijk fenomenaal uitzicht op de Amstel! Dat is wat deze woning u onder andere te bieden heeft. De woning is op de hoek van nieuwbouwproject @Amstel gelegen en heeft een fantastisch uitzicht op het punt waar de Amstel de stad in stroomt en een vertakking heeft en de ringvaart richting de Gaasp ontstaat. Naast het uitzicht is in de vraagprijs begrepen een parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. De woning zelf is circa 105 m2, beschikt over twee riante slaapkamers en heeft een terras van circa 18 m2 aan de Amstel op het Westen gelegen. In de onderbouw is er een parkeerplaats en berging aanwezig. Het gebouw en de woning zijn in 2016 gebouwd en opgeleverd.

Indeling: Fraaie met mozaïeken tegels afgewerkte centrale entree. Middels trap of lift entree op de tweede verdieping: Hal met toegang tot alle vertrekken. Een ruime inpandige berging waarin onder andere de wasmachine aansluiting is gesitueerd, separaat toilet met fonteintje, de luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. De fraaie en lichte woonkamer is op de hoek van het gebouw gelegen. De open keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven-magnetron en een 4-pits inductie kookplaat. Middels schuifpui is het terras aan de Amstelzijde te bereiken. De twee royale slaapkamers (respectievelijk 6.22 x 3.03 en 4.96 x 2.70) zijn via de hal te bereiken en zijn aan de achterzijde gelegen met eveneens een prachtig uitzicht over de Amstel.

Omgeving: De woning is gelegen in de nieuwe woonwijk Amstelkwartier. Wonen in het Amstelkwartier betekent genieten van het stadse leven maar ook van de prachtige ligging aan de Amstel waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het groen en de rust. Letterlijk om de hoek van de woning gelegen ligt ''Thuis aan de Amstel'', een culinair en artistiek café waar je 7 dagen per week kunt genieten van hapjes en drankjes. Vanuit de woning kijkt u uit op Park Somerlust aan de oever van de Amstel. Tevens is er recent een jachthaven (52 graden noord) met paviljoen geopend.

Amstel trein- en metrostation ligt op loopafstand van het appartement. De ring A10, A2 en A9 zijn op 3 minuten afstand en binnen 15 minuten rijden bent u op de luchthaven Schiphol. Het appartement ligt dicht bij het centrum en ligt op een 5 tot 10 minuten fietsafstand van winkelcentra.

U bent omringd door de Amstel, prachtige groene parken en alle faciliteiten in de buurt.

Bijzonderheden:
- 105 m² conform NEN 2580 meting, meetrapport aanwezig;
- Parkeerplaats en berging (6 m2) in de onderbouw zijn bij de vraagprijs inbegrepen;
- Riant terras op het westen (18 m2);
- Gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 3.134,-- per jaar (fiscaal aftrekbaar). De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en het tijdvak eindigt op 01-07-2063;
- De woning is voorzien van vloerverwarming middels stadsverwarming;
- De VvE is actief en financieel gezond en wordt professioneel beheerd door Newomij;
- Service kosten zijn € 167,- per maand (€ 137,- voor het appartement en € 30,- voor de parkeerplaats);
- Bouwjaar 2016;
- Voordeel overdrachtsbelasting is voor rekening van verkoper;
- Niet bewonersclausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment with private parking
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2016
Floor space:
105 m²
Volume:
343 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Eerste Amstelvlietpad 8+ PP

Postal code: 1096GB

City/town: AMSTERDAM