Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Commelinstraat 348 Amsterdam Oost

Description

Licht en goed ingedeelde 3-kamer woning (ca. 73 m) in een geweldige buurt! Op de eerste verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met maar liefst twee slaapkamers, twee balkons en een tuintje aan. Tevens heeft u toegang tot de groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een frans balkon. De keuken (dient door koper geplaatst te worden) bevindt zich aan de achterzijde. Vanuit de keuken toegang naar buiten met een trap naar de tuin.
De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting is in het midden gelegen. Separaat toilet met fonteintje.

De Commelinstraat is gelegen in stadsdeel Oost nabij de Dappermarkt, openbaar vervoer, hogeschool en universiteit. Ook zijn er veel leuke restaurants en cafs in de buurt. De Dappermarkt is n van de beste en meest populaire markten van Amsterdam waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt! Op de fiets ben je in 10 minuten in hartje centrum.

Bijzonderheden:
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 104,08 per maand;
-De algemene bepalingen 2000 voor erfpacht zijn hier van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-11-2028;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Verwarming en water middels de CV ketel van het merk Remeha;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg.
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Asking price € 375.000 k.k.

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1979
Floor space:
73 m²
Volume:
262 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Public parking, Paid parking, Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Commelinstraat 348

Postal code: 1093VD

City/town: Amsterdam

Steven van der Weijden