Borssenburgplein 6 III+IV AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Bijzonder charmant dubbel bovenhuis in de Rivierenbuurt van circa 160 m² met waanzinnig dakterras van ruim 30 m² waar u de gehele dag privé in de zon kunt zitten. De woning is gelegen aan een groen speelplein met vrij uitzicht deels op het water van de Amstelkade. De erfpachtcanon is tot en met 2046 afgekocht en de woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers. Wat wilt u nog meer?

Indeling: Gezamenlijk en keurig verzorgd trappenhuis, eigen entree vanaf de tweede verdieping, entree van de woning op de derde verdieping; hal met een inbouwkast en toegang tot het separate toilet met fonteintje. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle erker en biedt aan de achterzijde middels een schuifpui toegang tot het balkon welke is gelegen op het Zuid-westen en is voorzien van een opbergkast. De luxe open woonkeuken (merk: Paul van de Kooi, bouwjaar 2009) is aan de achterzijde gelegen. De keuken is van alle gemakken voorzien; vaatwasser, 6-pits gasfornuis, twee ovens, Quooker en een Amerikaanse koel-vriescombinatie en is een fraaie combinatie van sfeervolle houttinten (deels houten vloer en een eiken houten bar) + een strakke industriële look (deels donkere tegels en een stoer betonnen aanrecht blad). Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer (3.84 x 2.52) gesitueerd.

Vierde verdieping: ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde gelegen (respectievelijk 4.62 x 3.38 en 4.97 x 3.5). De derde slaapkamer op deze verdieping is aan de voorzijde gelegen en meet circa 4.40 x 3.49. De vierde kamer (3.5 x 2.79) is thans in gebruik als opbergruimte en dient als doorloop naar het dakterras maar kan ideaal gebruikt worden als werkkamer, logeerkamer of slaapkamer. In deze kamer zijn eveneens de wasmachine aansluiting, droger en de cv-ketel gesitueerd (Bosch Hrc30 uit 2009). De nette en volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad, toilet en inloopdouche.
Het fantastische dakterras meet maar liefst 30 m2, is voorzien van elektra- en wateraansluiting en biedt een prachtig uitzicht over de stad, de Zuid-As en het water. Een heerlijke plek om privé van de zon en het uitzicht te genieten.
De wanden en plafonds in de woning zijn strak gestuukt en de woning is volledig voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen.

De wijk maakt deel uit van de geliefde Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid en is gelegen naast de gezellige hippe Pijp. Ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein/metro en tram) is op korte afstand ruim beschikbaar. (tram 4 en 12, NS station RAI/Zuid WTC en Amstel). Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Er is ruime parkeergelegenheid nabij de ingang van de woning. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). U bent in korte tijd in de binnenstad, bij het Congrescentrum RAI, De Zuidas of het Martin Luther Kingpark. Op de fiets bent u echter ook zo langs de groene Amsteloevers de stad uit.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot en met 2046;
- Dubbel bovenhuis met fantastisch dakterras;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 159,1 m2;
- De Vve bestaat uit 4 leden, de servicekosten bedragen € 156,50 euro per maand. Het beheer van de VVE wordt door VVE NL gedaan. Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE, stukken zijn beschikbaar;
- Oplevering mogelijk vanaf 1 maart 2018;
- Dakterras in 2009 met vergunning aangelegd;
- Gesplitst in 2001 met splitsingsvergunning, funderingsrapport aanwezig

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1922
Floor space:
159 m²
Volume:
521 m³
Total number of rooms:
6
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Borssenburgplein 6III+IV

Postal code: 1078TZ

City/town: AMSTERDAM