Badhuiskade 89 AMSTERDAM

Asking price € 453.095 v.o.n.

Description

BOLD - appartement DUBH, bouwnummer 120, 8e etage

Het hoekappartement 'DUBH' heeft 80 m2 woonoppervlakte. Het appartement heeft een ruime living, met open keuken. De woning heeft één slaapkamer (mogelijkheid voor twee slaapkamers), een ruime badkamer en een apart toilet. De (master)bedroom heeft een eigen inloopkast. De woning heeft een prachtig afgewerkt terras/loggia met zeer ruime afmetingen.

U kunt zich inschrijven via www.boldapartments.amsterdam

BOLD – Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige high tech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
In het nieuwe hart van de hoofdstad, gelegen aan het IJ, wordt vanaf begin 2018 de duurzame woontoren BOLD gerealiseerd. De woontoren zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 143 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

De richtprijzen zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Characteristics

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
New development
Year of construction:
2011-
Floor space:
80 m²
Volume:
210 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Regular contributions:
€   93 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Badhuiskade 89

Postal code: 1031KV

City/town: AMSTERDAM