Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Badhuiskade 281 AMSTERDAM

Description

BOLD - bouwnummer 35, type DUBH 6.2, 19e etage

Het enige type appartement in BOLD met 2 terrassen van samen 23 m2, één met middag - en één met avondzon. Van dit type zijn nog slechts 2 appartementen beschikbaar (19e en 17e etage).

Het appartement heeft 117 m2 woonoppervlakte en is gelegen op de 19e verdieping.

Het appartement heeft een ruime living met open keuken. De woning heeft twee slaapkamers en twee badkamers. De woning heeft twee prachtig afgewerkte loggia's met ruime afmetingen.

U kunt zich inschrijven via www.boldapartments.amsterdam

BOLD - Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
In het nieuwe hart van de hoofdstad, gelegen aan het IJ, wordt vanaf begin 2018 de duurzame woontoren BOLD gerealiseerd. De woontoren zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

De prijzen zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Characteristics

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
New development
Year of construction:
2011-
Floor space:
117 m²
Volume:
310 m³
Total number of rooms:
3
Garage:
Includes
Parking:
Parking garage
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Badhuiskade 281

Postal code: 1031KV

City/town: AMSTERDAM

Gernant van Alphen