Uiterwaardenstraat 267 hs AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Leuke, knusse woning met tuin aangeboden!!!

Heerlijk benedenwoning van circa 59 m², een tuin gelegen op het zuiden met schuurtje.

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en Maasstraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Strand Zuid, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, gang, woonkamer aan de voorzijde gelegen, kast met wasmachine-aansluiting, keuken (eenvoudig keukenblok). De tuin is bereikbaar middels de openslaande deuren in de keuken aan de achterzijde en de beide slaapkamers. De badkamer dient nog betegeld te worden en te voorzien van sanitair.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 59,24 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van verkoper;
- De woning dient intern gerenoveerd te worden;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Ground-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1938
Floor space:
59 m²
Volume:
154 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Uiterwaardenstraat 267hs

Postal code: 1079CR

City/town: AMSTERDAM

Judith Lezer