Uiterwaardenstraat 245 I AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Heerlijk lichte 4-kamer bovenwoning van circa 87 m², balkon op het zuiden gelegen op de eerste verdieping en een berging van circa 38 m2!! op de zolderverdieping.
Vanwege de hoekligging en de opvallende breedte is de woning opvallend licht en zijn er diverse indelingsmogelijkheden. Momenteel is de woning in casco staat, waardoor u de woning geheel naar uw eigen wensen kunt afwerken!
Deze leuk ingedeelde woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en Maasstraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Strand Zuid, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Nette, royale badkamer met een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet met fonteintje. Woonkamer gelegen aan de voorzijde. Eetkamer gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden. Dichte keuken met cv-ketel en toegang tot het balkon. De keuken dient nog geplaatst te worden. Aan de voorzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers.
Tot slot is er op de derde etage nog een zeer riante berging van 38 m2.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 162,79 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2063;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van verkoper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1938
Floor space:
90 m²
Volume:
263 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse E
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Uiterwaardenstraat 245I

Postal code: 1079CP

City/town: AMSTERDAM

Judith Lezer