Tweede Oosterparkstraat 147 B AMSTERDAM Oost/Watergraafsmeer

Description

Lichte en goed ingedeelde 3-kamer woning (ca. 73²) in de Oosterparkbuurt! Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met maar liefst twee slaapkamers en twee balkons aan. Tevens heeft u toegang tot de riante en groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een slaapkamer toegang biedt tot het balkon (noordwest) en is voorzien van een inpandige berging / walk in closet. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine- aansluiting. Separaat toilet met fonteintje.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon. De sfeervolle, dichte woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt eveneens toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuidoosten.
De Tweede Oosterparkstraat is een rustige straat nabij het Oosterpark, het gezellige Beukenplein en de bruisende Pijp met al haar restaurants en cafés. Maar ook in dit stukje van Amsterdam vindt u allemaal leuke en nieuwe restaurants! Openbaar vervoer zoals tram, metro en bus zijn allemaal op loopafstand. Tevens is de woning perfect bereikbaar per auto (Ring A 10, S112).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1977;
- Woonoppervlakte ca. 73m²;
- Berging op de begane grond;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
- Erfpacht afgekocht tot 30-06-2061;
- Actieve VVE met onderhoudsplan;
- Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer;
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
- Intergas cv ketel;
- Servicekosten bedragen € 143,33 per maand.

Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1971-1980
Floor space:
75 m²
Volume:
430 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse C
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Tweede Oosterparkstraat 147B

Postal code: 1092BD

City/town: AMSTERDAM

Judith Lezer