Rubensstraat 22 H AMSTERDAM Oud-Zuid

Description

Prachtig breed dubbel benedenhuis met bordes, kelder en zonnige tuin gelegen op het mooiste stukje van de Rubensstraat op een toplocatie in Amsterdam Zuid. Aan de voorzijde is een heerlijk vrij uitzicht over een fraai aangelegd parkje met speelgelegenheid en sportveldje. Deze bijzonder aantrekkelijke royale benedenwoning van circa 185m² met hoge plafonds is in 2010, met respect voor de fraaie en originele detailleringen, op stijlvolle wijze onder architectuur compleet gerenoveerd. Het resultaat is een bijzonder lichte en luxe afgewerkte woning met een heerlijke ruimtelijke beleving, maximaal comfort en een prettige ambiance. De Beethovenstraat is op loopafstand en de Cornelis Schuytstraat, Vondelpark en de Zuidas liggen pal om de hoek. In deze kindvriendelijke buurt is naast de British School, een breed aanbod aan populaire basis- en middelbare scholen. De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2050.

Op de begane grond ligt een mooie visgraat parketvloer en op de eerste verdieping een dito eiken vloer met brede delen. De entree van de woning is nog voorzien van de originele marmeren wandtegels en een granitovloer. Het schilderwerk in de woning is zeer goed bijgehouden. De plafonds, wanden, paneeldeuren, deurposten en de fraaie architraven staan strak in de verf.

Via openslaande deuren vanuit de hal is de sfeervolle woonkamer voorzien van een uitstekend lichtplan, radiatorbekleding, een gesloten gashaard, een op maat gemaakt wandmeubel en de achtertuin op het westen bereikbaar. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en voorzien van elektra, water en een tuinhuisje.

De semi open keuken is voorzien van een op maat gemaakte greeploze Bulthaup keukeninrichting met kookeiland, composiet werkblad, voldoende kastruimte en lades met een soft-close systeem. De keuken is onder andere uitgerust met Viking Professional dual burner thermal convection, een plafond afzuigkap, een Viking Professional ijskast, Miele afwasmachine, mechanische ventilatie en een tv-kabelaansluiting.

De netjes onderhouden kelder biedt voldoende extra ruimte voor de opslag van diverse zaken.
Op de tweede woonlaag zijn liefst vier slaapkamers. De master bedroom geeft toegang tot een ruim balkon en een inloop kledingkast. De riante badkamer is centraal gepositioneerd op deze verdieping en ingericht met een ligbad met handdouche, separate inloopdouche met een rainshower en handdouche, dubbel wastafelmeubel, een spiegel met verlichting, handdoekradiator en een tweede toilet. Op de overloop is een betegelde witgoed-/installatieruimte.

Bijzonderheden:
-Compleet gerenoveerd in 2010 onder architectuur van Dick Smeding;
-Twee parkeervergunningen mogelijk;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2050;
-Actieve Vereniging van Eigenaren. Vorig jaar is de voor- en achterzijde geschilderd;
-De eerste verdieping is recentelijk gesausd;
-Door de hele woning zijn inbouwspots aanwezig;
-Alle slaapkamers zijn voorzien van een tv-kabelaansluiting;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment on two lower floors
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1926
Floor space:
185 m²
Volume:
656 m³
Total number of rooms:
5
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Regular contributions:
€   50 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Rubensstraat 22H

Postal code: 1077MR

City/town: AMSTERDAM

Ramon Mossel