Niersstraat 36 I AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Lekker licht en ruim ingedeeld vier kamer appartement van circa 78 m² met twee balkons gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren '30 complex. De woning is bijzonder licht door de vele raampartijen aan de voorzijde. Op de zolderverdieping is nog een berging.

De Maasstraat en de Scheldestraat zijn op loopafstand. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede een sfeervolle aankleding geven kleur aan deze prettige woonomgeving.
Openbaar vervoer (bus en tram) is voor de deur en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

Globale indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, kast met wasmachine-aansluiting, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon (Noorden), badkamer die naar eigen wens kan worden ingedeeld, woonkamer en suite over de gehele breedte met toegang naar het balkon (Zuiden).
Tevens is er een berging op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
-Pand gesplitst in 2013;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-De bijdrage per maand aan de VvE is Euro 83,54;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van verkoper;
-Door de koper dient de keuken, badkamer, toilet en vloer te worden geplaatst;
-Oplevering in overleg.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1938
Floor space:
80 m²
Volume:
249 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse F
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Niersstraat 36I

Postal code: 1078VL

City/town: AMSTERDAM

Judith Lezer