Nellestein 22 ABCOUDE Abcoude

Description

Prachtig gelegen vrijstaande woning op een royaal perceel van maar liefst 399m² in een populaire kindvriendelijke buurt met een tuin rondom van ca. 350m2. Deze unieke woning is circa 130 m2 maar is door allerlei mogelijkheden uit te bouwen tot een riant familiehuis met eigen oprit en garage. Vanuit de voortuin en de woonkamer heeft u een prachtig en vrij uitzicht over de weilanden.

Huidige indeling:
Entree van de woning aan de zijkant van het huis. Hal voorzien van toilet en trapkast. Toegang tot de woonkamer. Door de vrije ligging en de ruime tuin heeft u ook aan beide zijkante een raam voor extra lichtinval. De half open keuken is gedateerd maar voorzien van alle aansluitingen. Vanuit de keuken en de woonkamer toegang tot de achtertuin. Vanwege het riante perceel kunt u op elk moment van de dag van de zon genieten. Aan de zijkant van de woning is de oprit gelegen welke toegang biedt tot de garage en tot de achtertuin. De garage is eveneens vanuit de achtertuin toegankelijk.
1e verdieping: Overloop, de eerste slaapkamer (6.44 x 3.26) is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een charmant balkon aan de zijkant van de woning en een vaste inbouwkast. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (3.59 x 3.0) en is voorzien van twee vaste inbouwkasten. Vanuit de hal is de wasruimte toegankelijk welke is voorzien van een gootsteen en de wasmachine aansluiting. Zowel vanuit de tweede slaapkamer als de wasruimte is het balkon aan de achterzijde te bereiken. De badkamer beschikt over een toilet, ligbad en wastafel.
2e verdieping: Overloop, berging met onder andere de cv-ketel (Nefit 1998). Derde en vierde slaapkamer met handige opbergruimte.
De woning dient intern gerenoveerd te worden.

Locatie:
De gezellige oude dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, golfbanen, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.


Bijzonderheden:
- Ideale kluswoning waar nog uitgebouwd kan worden en op de tweede verdieping door middel van dakkapellen ook extra woonoppervlakte toegevoegd kan worden.
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 128,6m2, meetrapport aanwezig.
- Vrijstaande woning gelegen op een perceel van 399m2 met tuin rondom en een oprit + garage van ruim 18m2.
- Bouwjaar 1960.
- Fraai en vrij uitzicht over de weilanden.
- Olie tank is gesaneerd; gereinigd en afgevuld met zand. Certificaat aanwezig.
- Volledig voorzien van dubbel glas.
- Snelle oplevering mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Detached house with garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1960
Floor space:
129 m²
Lot size:
399 m²
Volume:
453 m³
Total number of rooms:
6
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Public parking
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Nellestein 22

Postal code: 1391VE

City/town: ABCOUDE

Steven van der Weijden