Nellestein 19 ABCOUDE

Description

Bijzonder charmante twee-onder-een-kapwoning met liefst twee garageboxen gelegen op een verzorgd aangelegd perceel bestaande uit een voortuin, zijtuin en zonnige achtertuin op het zuiden. Deze sfeervolle woning is in 2016 compleet gerenoveerd met als resultaat een aantrekkelijke en comfortabele gezinswoning met een uitstekende indeling. De aanwezigheid van pastelkleuren, vrije doorkijkjes en terugkerende patronen in materiaalgebruik geven de woning een prettige ambiance. De gezellige dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, golfbanen, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station en recreatiemogelijkheden zijn op loop- en fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Globale indeling:
Begane grond
Entree via de zijtuin, hal, toiletruimte met een hangend toilet en een hoekfonteintje, kelderkast, meterkast, woonkamer met een gesloten gashaard, verdiepte radiatoren, knus zijgedeelte met uitzicht over de weilanden en nieuwe royale raampartijen, semi open keuken met een tegelvloer voorzien van een hoek opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast (los, maar inbegrepen), afwasmachine, heteluchtoven, gasfornuis en een afzuigkap.

Eerste verdieping
Overloop, twee ruime slaapkamers, één met klein balkon en beiden met op maat gemaakte inbouwkasten, derde slaapkamer met vrij uitzicht over de naastgelegen weilanden, geheel betegelde badkamer met een ligbad inclusief regendouche, wastafelmeubel en een handdoekradiator, separate tweede toiletruimte.

Zolderverdieping
Overloop met Velux dakraam, wasruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, bergruimte, stookruimte en een vierde ruime slaapkamer met een dakkapel, Velux dakraam en opbergruimte.

Tuin
Verzorgd aangelegde voor-, zij- en achtertuin met watertappunt, elektra en aangrenzende garageboxen.

Bijzonderheden:
-Optimale indeling en maximaal wooncomfort;
-Heerlijk lichte woning;
-Houten kozijnen met dubbel (HR++) glas;
-Remeha HR cv-combiketel, bouwjaar 2015;
-Elektrische installatie bestaande uit 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
-Diverse ruimtes voorzien van tv-kabelaansluiting;
-Inbouwspots met LED-verlichting;
-Bouwjaar woning 1961;
-Eigen grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
semi-detached house with garage
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1961
Floor space:
130 m²
Lot size:
264 m²
Volume:
445 m³
Total number of rooms:
5
Garden:
Includes
Garage:
Includes
Parking:
Public parking
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Nellestein 19

Postal code: 1391VE

City/town: ABCOUDE

Ramon Mossel