Kranenburg 15 - hs AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Bijzondere, ruime benedenwoning van 85 m² met heerlijke tuin met achterom van circa 45 m² gelegen op het zuiden. De woning is gelegen in Amsterdam Zuid, in Buitenveldert.

De woning is intern in 2008 volledig gerenoveerd.

Globale indeling:
Hal, moderne keuken met separate cv-/was-/bergruimte; hoofdslaapkamer met inbouwkastenwand, separaat toilet, ruime badkamer, ruime 2e slaapkamer, woonkamer met toegang tot de tuin op het zuiden. Heerlijke tuin met achterom, privé fietsenberging en tuinhuis/schuurtje.

De woning is o.a. voorzien van een luxe natuurstenen vloer met RVS plinten, hier overheen ligt een laminaatvloer, luxe keuken met inbouwapparatuur, en badkamer met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

De buurt biedt alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt, zoals het Gijsbrecht van Aemstelpark. Dit park eindigt weer in het Amstelpark met de Amstel aan de oostkant en het Amsterdamse Bos aan de westkant.

Winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt op enkele honderden meters afstand. Er bevinden zich in de nabije omgeving diverse sportfaciliteiten, maar ook scholen en het VUmc.

Ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en Zuidas. Binnen enkele minuten bent u op de ring A-10. Station Zuid en Amsterdam RAI zijn snel bereikbaar, diverse trein-, bus- en tramlijnen in de directe omgeving.

Betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur, een parkeervergunning is direct verkrijgbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 85 m², tuin op het zuiden van circa 45 m²;
- Separate privé (fietsen)berging en eigen tuinhuis-schuur;
- Woning is intern in 2008 volledig gerenoveerd;
- Erfpacht afgekocht t/m 31 mei 2035;
- De servicekosten bedragen € 92,- per maand;
- Actieve vereniging van eigenaren (VvE);
- VvE met professionele beheerder, Huishoudelijk Reglement en Meerjaren Onderhoudsplan;
- Oplevering in overleg.


Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1985
Floor space:
85 m²
Volume:
210 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Kranenburg 15-hs

Postal code: 1083JM

City/town: AMSTERDAM

Gernant van Alphen