Griftstraat 20 I AMSTERDAM Zuideramstel

Description

Heerlijk licht huis gelegen op de eerste verdieping met een eigen entree. De woning is ca. 52m² met een fraai balkon op het westen en een handige berging (ca. 5m²) op de vierde verdieping. Gelegen in de populaire Rivierenbuurt nabij de Zuid-as, Schiphol, de Ring A-10 maar tevens om de hoek van de gezellige winkelstraten in de Maasstraat en de Pijp. De erfpacht is afgekocht tot 31 januari 2062 en de woning is volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling: open portiek vanaf de straat met eigen entree op de eerste verdieping. Tochtportaal, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Doorzon woonkamer met originele en-suite deuren, inbouwkasten en een sfeervolle erker aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen. De keuken is gelegen aan de achterzijde en biedt eveneens toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van alle gemakken; koelkast, vriezer, vaatwasmachine, 4-pits gasfornuis, combi oven/magnetron en een ingebouwde combi wasmachine en droger. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De gehele woning is voorzien van een fraaie eiken houten vloer en dubbel glas. Op de 4e verdieping heeft u de beschikking over een handige berging van ca 5 m2 welke is voorzien van elektra. De cv-ketel heeft een bouwjaar van 2014.

De ligging nabij de Maasstraat, Scheldestraat en Rijnstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getalen aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- Uitstekende ligging ten opzichte van de Zuidas. De Pijp en de Rijnstraat zijn op 5 minuten fietsafstand;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 31-01-2062. Actieve en financieel gezonde VvE;
- Ruime berging op de zolderverdieping van ca. 5 m2;
- De bijdrage per maand aan de VvE is € 54,--;
- Balkon op het Westen;
- De gehele woning is voorzien van dubbelglas;

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1936
Floor space:
52 m²
Volume:
170 m³
Total number of rooms:
2
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Griftstraat 20I

Postal code: 1079ZB

City/town: AMSTERDAM