Dorpszicht 13 ABCOUDE

Description

Royale eengezinswoning van circa 162m² gelegen op een perceel van 200m² aan de rand van de oude dorpskern met een verzorgd aangelegde voortuin, sfeervolle patio, drie slaapkamers en twee badkamers. De woning is in 2004 gebouwd, beschikt over een energielabel A en is voorzien van 20 zonnepanelen.

De gezellige dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, 27-holes golfbaan, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station Abcoude en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Globale indeling: Riante voortuin van ruim 40m2 gelegen op het zuid-westen. Entree van de woning, hal met de meterkast, ruime berging waar onder andere de wasmachine aansluiting is gesitueerd. Ruime en zeer lichte woonkamer, middels schuifpui toegang tot de patio. De open woonkeuken is aan de voorzijde gelegen, voorzien van een kookeiland en beschikt verder over een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven-magnetron, oven en een 5-pits inductie kookplaat. Aan de achterzijde een tussenhal met toegang tot het toilet met fontein en een urinoir. Berging aan de achterzijde met toegang tot het achterpad. De berging beschikt over de cv-ketel (Intergas 2005) en een warm water boiler. De eerste slaapkamer (5.49 x 3.38) beschikt over een luxe vaste kastenwand en biedt toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een toilet, dubbele wastafel en douchecabine (inclusief stoomfunctie, muziek en massagestralen).

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot de tweede slaapkamer (5.48 x 3.36) en de derde slaapkamer (5.35 x 2.33). De tweede badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- Royale gezinswoning op een toplocatie in Abcoude;
- Gebruiksoppervlak is 161,5m²,
- Luxe afgewerkt en uitstekend onderhouden;
- Drie ruime slaapkamers en twee badkamers;
- Voortuin en patio met volop zon;
- Energielabel A en voorzien van 20 zonnepanelen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Single-family home
Construction type:
Existing property
Year of construction:
2004
Floor space:
162 m²
Lot size:
200 m²
Volume:
560 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Public parking
Energy rating:
Klasse A
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Dorpszicht 13

Postal code: 1391MD

City/town: ABCOUDE

Steven van der Weijden