Brederodestraat 107 HS AMSTERDAM Oud-West

Description

Op ideale locatie gelegen benedenhuis van ca 60 m² met twee slaapkamers en een tuin van ruim 30m² op het zuiden. De woning is gelegen in de geliefde Helmersbuurt!

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. Meterkast met opbergruimte. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, voorzien van een handige inbouwkast en door onder andere de plafondhoogte van 3.06 een fijne ruimte om te verblijven. De lichte en goed onderhouden keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, de wasmachine aansluiting en de cv-ketel (Intergas 2007). Vanuit de keuken toegang tot de zonnige tuin op het zuiden. De badkamer met inbouwspots is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, voorzien van een wastafel en biedt toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en zowel vanuit de hal als de woonkamer toegankelijk. De tuin is voorzien van opbergruimte van circa 3 m2.

Locatie:
De Brederodestraat is een prachtige straat gelegen in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Kinkerstraat, Ten Katemarkt, de Hallen en de Van Baerlestraat. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.
Voor een parkeervergunning geldt een wachttijd, maar volgens de website van de gemeente bestaat de mogelijkheid voor een overloopvergunning (laatste info van amsterdam.nl).

Bijzonderheden:
-Conform NEN 2580 meting is de woning 59,5m², meetrapport aanwezig;
-De tuin bedraagt 32,5m², gelegen op het zonnige zuiden;
- Gelegen op erfpachtgrond, de canon bedraagt € 64,10 per jaar, algemene erfpachtbepalingen 2000 zijn van toepassing. Het tijdvak loopt tot en met 15-10-2031;
- De voorzijde is voorzien van dubbel glas;
-CV Ketel Intergas 2007;
- Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE welke professioneel wordt beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 97,- per maand. Thans wordt het onderhouds- en schilderwerk aan de voor- en achterzijde uitgevoerd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1909
Floor space:
60 m²
Volume:
250 m³
Total number of rooms:
3
Garden:
Includes
Parking:
Parking permits
Energy rating:
Klasse D
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Brederodestraat 107HS

Postal code: 1054VD

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden