Assumburg 35 AMSTERDAM Zuideramstel

Description

In het goed onderhouden laagbouw complex aan het Assumburg gelegen bieden wij een licht en ruim 4 kamer appartement van circa 80 m² aan. Het appartement heeft een heerlijk balkon gelegen op het Westen. In het complex is een lift aanwezig en er is een berging in de onderbouw.

Het appartement, goed gelegen nabij de Zuid-As, het Gelderlandplein, Station Zuid-WTC en het Amsterdamse Bos dat talloze vormen van recreatie biedt, is gelegen op de 3de verdieping en heeft een heerlijk uitzicht. Het lokale winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan met o.a. een Jumbo, het Kruidvat, Slagerij Hergo, een bloemist, een heerlijke bakker, een kaaswinkel en talloze andere winkels voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand gelegen. De Ring A10, de A2, A4 en A9 zijn op korte afstand met de auto te bereiken. Openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam.

Indeling:
Entree, hal, via de hal toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken is royaal en zeer licht door de vele raampartijen en is gelegen aan de achterzijde. In de woonkamer is een heerlijke haard aanwezig.
De prachtige keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi oven, 4-pits kookplaat (keramisch). Het balkon is goed gelegen op het Westen en kijkt uit over het groen met een speelgelegenheid. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. De nette toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje is separaat. Aan de voorzijde bevinden zich, twee ruime slaapkamers, waarvan beide zijn voorzien van vaste inbouwkasten. De derde kamer is op dit moment in gebruik als waskamer. In de inbouwkast in de gang is tevens de aansluiting voor de wasmachine aanwezig.
De woning is voorzien van een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 79m² en een berging van 5m² conform NEN 2580 meetrapport;
-Het betreft een lidmaatschapsrecht;
-Op dit moment is de Vereniging bezig om de lidmaatschapsrechten om te zetten naar appartementsrechten.
-In 2016 is de elektra vervangen en de keuken verplaatst;
-De woning is deels voorzien van dubbelglas;
-Gezamenlijke fietsenstalling;
-Actieve Coöperatieve Flatexploitatie Vereniging, professionele beheerder Newomij;
-De maandelijkse servicekosten bedragen € 286,- inclusief stookkosten, erfpacht en jaarlijkse belasting.

Characteristics

Type of property:
Apartment/apartment block
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1906-1930
Floor space:
79 m²
Volume:
253 m³
Total number of rooms:
4
Parking:
Parking permits
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Assumburg 35

Postal code: 1081GA

City/town: AMSTERDAM

Steven van der Weijden