Argonautenstraat 32 II+III AMSTERDAM Oud-Zuid

Description

Bijzonder aantrekkelijk drie kamerappartement van circa 77 m² gelegen op de tweede en derde verdieping van een karakteristiek jaren '30 pand.
Kenmerkend voor deze heerlijk lichte woning zijn de drie grote raampartijen aan de voorzijde met vrij uitzicht en de hoge plafonds.
Deze woning is naast eigen bewoning uitermate geschikt voor dubbele bewoning, waarbij tevens eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren is.

Dit leuke appartement ligt op een rustige locatie in de Stadionbuurt te Amsterdam Zuid op loopafstand diverse winkels en horeca, De Zuidas, Stadionplein, openbaar vervoer, vele basis- en middelbare scholen, diverse sportmogelijkheden, het Amsterdamse Bos en het Beatrix Park. De Vereniging van Eigenaren is actief, goed georganiseerd en beschikt over een positief reservefonds. Binnen vijf minuten rijden is de Ringweg A10 bereikbaar.
Globale indeling:

Tweede verdieping
Entree, woonkamer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon gelegen op het westen met een installatiekast uitgerust met een aansluiting ten behoeve van de wasmachine/wasdroger en de Intergas HR cv combiketel, via een open trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Kleine hal, tweede slaapkamer met openslaande deuren naar een tweede balkon met vlonders op het westen en een opbergkast, complete badkamer met een douche, ligbad, wastafel, toilet, handdoekradiator en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
-Actieve vereniging van Eigenaren;
-Servicekosten bedragen circa Euro 67,78 per maand;
-De erfpachtcanon is Euro 482,99 en wordt jaarlijks geïndexeerd met de inflatie minus 1. De Gemeentelijke Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing en het einde van het tijdvak is 15 november 2054;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Intergas HR cv combiketel 2004;
-De woning is voorzien van een eiken vloer;
-Glad gestukadoorde wanden en plafonds;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Characteristics

Type of property:
Upper-floor apartment
Construction type:
Existing property
Year of construction:
1930
Floor space:
77 m²
Volume:
261 m³
Total number of rooms:
3
Parking:
Parking permits
Regular contributions:
€   68 p/m
Accepting:
By mutual agreement

Address

Street: Argonautenstraat 32II+III

Postal code: 1076KR

City/town: AMSTERDAM

Judith Lezer